Despre noi

Pe scurt

Suntem o familie multi-culturală care a avut ocazia de a călători prin lumea largă, și de a locui mai mult de douazeci de ani în diferite țări ale continentului ‎american și european, dintre care, cel mai mult timp l-am petrecut în Ecuador și Spania. Iar acum, în sfârșit acasă, avem plăcerea de a împărtăși cu toți prietenii Clujeni acele rețete, mai mult sau mai puțin exotice, dar întotdeauna delicioase, care ne-au făcut ziua mai fericită atunci când eram departe de casă.

Specificul bucătăriei

În ceea ce privește politica restaurantului nostru‎, calitatea materiei prime și gustul produsului finit sunt cele mai importante lucruri pentru noi. Din acest motiv cumpărăm doar carne pe care nu s-au folosit hormoni de creștere, pui crescuți lent în libertate, folosim fructe și legume de sezon, încurajăm micii producători locali din agricultura autohtonă, preferândui pe aceștia înaintea marilor lanțuri de magazine. Iar pentru că nu ar fi posibil sa recreem gustul autentic spaniol doar cu ingredientele locale, importăm propriul nostru vin din cea mai prestigioasă regiune viticolă a Spaniei – RIOJA; și ne-am adus cu noi esența gastronomiei spaniole – uleiul de măsline extra virgin, soi albequina, probabil unul dintre cele mai delicioase uleiuri vegetale din lume, cu o textură mătăsoasă, un gust suav și delicat, lipsit de astringență și cu un miros incredibil de mere verzi.

Iar în final, așa cum este vorba aici, acasă… „vorba lungă, sărăcia omului”… va așteptăm să gustați din „micile” noastre bunătăți ‎și să vă convingeți singuri de autenticitatea noastră.